Το Cook Book του Έθνους της Κυριακής (25/4) είχε αφιέρωμα στο αβγό και πραγματικά το έκανε φύλλο και φτερό! Ότι πρέπει να ξέρετε για το αβγό περιέχεται σε αυτό το τεύχος. Για όσους δεν το πρόλαβαν με την εφημερίδα, κυκλοφορεί και στα περίπτερα με 4 euro.
Ένα από τα πολλά tip που παρουσίασε ήταν για να ξεχωρίζουμε τα φρέσκα από τα μπαγιάτικα αβγά που πολλές φορές μπερδεύονται μεταξύ τους στις θήκες του ψυγείου.
Γεμίζουμε κατά τα 3/4 ένα ποτήρι με νερό, προσθέτουμε μπόλικο αλάτι και βάζουμε μέσα το αβγό. Αν είναι μέχρι 3 ημερών θα μείνει στο πάτο. Αν είναι μιας εβδομάδας, θα αρχίσει να ανασηκώνεται. Το μπαγιάτικο επιπλέει και βγαίνει έξω από το νερό!
πηγή: Cook Book.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.