Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

::food accessories:: Stone Ice Cubes!

Το δίλημμα είναι το εξής: Πως θα καταφέρω να πιω παγωμένο το gin μου, το ουζάκι μου χωρίς να το νερώσω και να αλλοιώσω τη γεύση του?! Μια λύση είναι να τα διατηρώ στο ψυγείο, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο. Η άλλη λύση είναι τα Stone Ice Cubes! Σαπουνόπετρες σε σχήμα κύβου οι οποίες έχουν την ιδιότητα να παραμένουν παγωμένες για ορισμένο χρονικό διάστημα. Απλά τις τοποθετείτε στη κατάψυξη μια ώρα πριν τις χρησιμοποιήσετε και θα παγώσουν το ποτό σας χωρίς όμως να αλλοιώσουν τη γεύση του. Με τα Stone Ice Cubes το
Whisky on the "rocks" αποκτά άλλη έννοια :).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.