Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

::food news:: Απόλαυση χωρίς αν.... Ανθότυρος "ΌΛΥΜΠΟΣ"


Για εσάς που αναζητάτε γεύση σε συνδυασμό με υψηλή θρεπτική αξία αλλά με περιορισμένα λιπαρά, η θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, το ανθότυρο ΟΛΥΜΠΟΣ. Κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία 250γρ. η οποία διατηρεί τη φρεσκάδα του προϊόντος. Για τους πιο κλασικούς καταναλωτές το ανθότυρο Όλυμπος διατίθεται και από το πάγκο των τυριών.


extra:Υπάρχουν δύο τύποι ανθότυρου, ο φρέσκος και ο ξηρός. Ο φρέσκος Ανθότυρος έχει μαλακή δομή, ελαφριά γεύση, πολύ ευχάριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί ή χρησιμοποιείται στην παρασκευή τυροπιτών. Ο Ξηρός Ανθότυρος έχει σκληρή δομή, αλμυρή γεύση, πλούσιο άρωμα και καταναλώνεται ως τριμμένο ή επιτραπέζιο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.