Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

::special report:: Διασημότητες σε Διαφημίσεις Τροφίμων.

Η προβολή προϊόντων από διάσημοτητες δεν είναι φαινόμενο της εποχής μας αλλά αποτελεί μία πολύ παλιά τεχνική της διαφήμισης. Οι εταιρείες αναζητούν το ιδανικό πρόσωπο που μπορεί να δώσει ώθηση στον προϊόν τους. Πολλοί καταναλωτές θα τρέξουν να αγοράσουν το προϊόν και μόνο από την απλή συσχέτιση τους διάσημου προσώπου με το προϊόν. Το σημαντικότερο είναι το διάσημο πρόσωπο που έχει επιλεχθεί να διαφημίσει το προϊόν να ταιριάζει με την "εικόνα" του προϊόντος

video 1: Ο αθλητής που άλλαξε τη ροή του μπάσκετ στην Ελλάδα, έπινε γάλα ΑΓΝΟ!

video 2: Την εποχή όπου τα κατεψυγμένα λαχανικά ήταν κάτι καινούργιο για τους Έλληνες καταναλωτές η Λίανα Κανέλλη υπέκυπτε στο καταναλωτικό σύστημα :).


video 3: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν μακαρονάς από παλία...


video4: ....και συνεχίζει να είναι....


video 5: Ο Βασίλης Τσιβιλίγκας που ήτανε στα πάνω του εκείνη την εποχή, προσπαθεί να μας πείσει να φάμε μακαρόνια ΜΙΣΚΟ.

video 6: Στη δεκαετία που μας πέρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης γνώρισε τεράστια επιτυχία...και διαφήμισε σχεδόν τα πάντα! Τόνο ΤΡΑΤΑ, μπύρα ΑΛΦΑ, τυρί Philadelphia, όσπρια 3α..

video 7: Ο Χάρυ Κλιν δίνει ρεσιτάλ και κάνει τα φουντούνια πασίγνωστα!
video 8: Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Darko Kovacevic εγκαταλείπει την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην αρτηριακή του πίεση και γίνεται το ιδανικό πρόσωπο για να διαφημίσει το μπλε becel pro-active κατά της αρτηριακής πίεσης. Φοβερό timing!!video 9: Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής διαφημίζει τη νέα σειρά αλλαντικών της ΝΙΚΑΣ.


video 10: ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ......ΚΡΙ ΚΡΙ.

video 11: Η Αλέξια μεσουρανούσε εκείνη την εποχή και η ΗΒΗ την επέλεξε για τη καμπάνια της.

video 12: H my number one Έλενα Παπαρίζου επιστρατέυτηκε για τη προώθηση της ΗΒΗ.


video 12: Αυτά δεν ειναι πατατάκια γ#$@! Ο σταρ της χρονίας Έκτορας Μποτρίνι διαφημίζει τα Lay's στο φούρνο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.