Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

::food news:: Η Carlsberg μετράει τους… παλμούς των φίλων του Ολυμπιακού με το «Θρυλόμετρο»!


H μπύρα Carlsberg, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θερμός υποστηρικτής του ποδοσφαίρου, προσκαλεί τους φίλους της ερυθρόλευκης ομάδας να γίνουν μέρος του παιχνιδιού!
Στο νέο site της Carlsberg, http://www.carlsbergbeer.gr/ δημιούργησε αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τον online διαγωνισμό, «Θρυλόμετρο».
Από τις 25 Μαΐου 2010 έως τις 6 Ιουνίου 2010 οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά θα μπορούν να «μετρήσουν» τις γνώσεις τους για την αγαπημένη τους ομάδα και την μπύρα Carlsberg, απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων, όπου ο βαθμός δυσκολίας τους θα αυξάνεται σταδιακά, και να διεκδικήσουν δυο εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού!
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να «μετρήσουν» τις γνώσεις τους έως τρεις φορές. Νικητές θα ανακηρυχθούν όσοι συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες με τους δυο πρώτους στην κατάταξη να κερδίζουν δύο εισιτήρια διαρκείας του ΟΣΦΠ για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2010-2011. Ενώ οι συμμετέχοντες με τις αμέσως χαμηλότερες βαθμολογίες θα κερδίσουν ξεχωριστά δώρα Carlsberg!
Μετρήστε και εσείς τις δυνάμεις σας και διεκδικείστε την ευκαιρία να ακολουθείτε την αγαπημένη σας ομάδα σε κάθε εντός έδρα αγώνα!
(Δελτίο Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.