Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

::food news:: Γρανίτα Μαριχουάνα!!


Το παγωτό με μαριχουάνα είναι πλέον γεγονός. Το έχει λανσάρει η εταιρία Crème De Canna(http://cremedecanna.com) στην Καλιφόρνια.
Ο πελάτης μπορεί να απολαύσει το παγωτό του σε τρεις διαφορετικές γεύσεις αναφέρει ο διευθυντής της εταιρίας Τζόναθαν Κολοντίσκι Μπανανα Φόστερ, Στρόου Μέρι τσίζκεικ και Μπράουνι σοκολάτα.
Η εταιρία εντός λίγων ημερών θα λανσάρει και νέες γεύσεις ενώ όπως τονίζει ο Τζόναθαν το παγωτό του είναι "μια υγιή εναλλακτική λύση σε ασθενείς οι οποίοι δεν θέλουν να καπνίζουν μαριχουάνα". Το παγωτό που κοστίζει δεκαπέντε δολάρια απευθύνεται μόνο σε ενηλίκους.
Η πολιτεία της Καλιφόρνια εισπράττει τουλάχιστον 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την φορολόγηση της καλλιέργειας της μαριχουάνας.
Η απόφαση για την καλλιέργεια του φυτού αφορά μόνο την ιατρική χρήση και δεν έχει σχέση με την νομιμοποίησή της για προσωπική χρήση. Μέχρι στιγμής πάντως, πάνω από το 50% των καλιφορνέζων είναι υπέρ της νομιμοποίησης.
Στην Καλιφόρνια επιτρέπεται η κατοχή και χρήση μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας αλλά όχι και το εμπόριο ή η κατοχή μεγάλης ποσότητας.
πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.