Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

::στο ράφι:: Χυμός με Ρόδι.......

Σίγουρα κάτι έχετε ακούσει για τους χυμούς που περιέχουν Ρόδι, οι οποίοι αποτελούν τη νέα τάση στη αγορά των χυμών. Το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, Α, Ε, σίδηρο, κάλιο και αντιοξειδωτικές φυτοχημικές ουσίες, όπως οι πολυφαινόλες. Περιέχει επίσης ψηλές ποσότητες φυτικών ινών, ενώ είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες. Το ρόδι περιέχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών. Η συγκέντρωση των ευεργετικών .αυτών ουσιών για τον άνθρωπο, είναι 3 φορές μεγαλύτερη από ότι στο κόκκινο κρασί και στο πράσινο τσάι.

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετές μάρκες χυμών που περιέχουν ρόδι, εμείς δοκιμάσαμε το χυμό Zoi, τον οποίο μπορείτε να τον απολαύετε σε τρεις γεύσεις: Ρόδι, Ρόδι-Βατόμουρο και Ρόδι-Φραμπουάζ. Οι φυσικοί χυμοί Ζoi παράγονται από μη συμπυκνωμένο χυμό ροδιού δεν περιέχουν συντηρητικά, ζάχαρη, χρωστικές ουσίες ή πρόσθετα. Και οι τρεις γεύσεις ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, πιο κοντά όμως στις δίκες προτιμήσεις ήταν ο χυμός με ρόδι και βατόμουρο! Δοκιμάστε τους!!


extra: Στην ελληνική μυθολογία η ροδιά γενικά κατέχει περίοπτη θέση και συμβολίζει τη γονιμότητα και την αφθονία. Ο Ιπποκράτης συνιστούσε χυμό ροδιού ως αφροδισιακό ρόφημα κατάλληλο και για το στομάχι.

4 σχόλια:

  1. Τον έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω πως είναι ένα καταπληκτικό προιόν.Πλέον για εμένα και την οικογένεια μου είναι απαραίτητο στην καθημερινή μας διατροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο κοστίζει? για να μπορεί μία οικογένεια 4μελής να το πίνουν όλοι καθημερινά? Μήπως τα φρέσκα φρούτα ειναι και πιο φθηνά και πιο υγιεινά? Και εμεις δοκιμάσαμε σπίτι μας τα ΚΝΟRR VIE για τα παιδιά μας που δεν θέλουν καθόλου λαχανικά και ελάχιστα φρούτα αλλά το "κονδύλι" ειναι μεγάλο... eur 3,5 x 365 μέρες τον χρόνο = eur 1.277!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι η τιμή για το μικρό μπουκαλάκι (300ml περίπου) που είναι γύρω στα 2 €, είναι αρκετά υψηλή και είναι δύσκολο για μια οικογένεια μεσαίου εισοδήματος να ανταπεξέλθει σε αυτό το κόστος για καθημερινή χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sygxarhthria gia to omorfo blog su!
    akomh kalytero to rodi fresko tha elega, alla poios to katharizei.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.