
Το αγελαδινό γιαούρτι πνοή 2% παράγεται από φρέσκο ημιάπαχο γάλα αγελάδος, προβιοτική καλλιέργεια bifidus και καλλιέργεια γιαούρτης. Με αυτό το προϊόν η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος εισέρχεται στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία γιαουρτιών με κρεμώδη υφή και για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό το συνδυάζει με προβιοτική καλλιέργεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.