Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

::στο ράφι:: Γιαούρτι 'Ολυμπος Πνοή.


Το αγελαδινό γιαούρτι πνοή 2% παράγεται από φρέσκο ημιάπαχο γάλα αγελάδος, προβιοτική καλλιέργεια bifidus και καλλιέργεια γιαούρτης. Με αυτό το προϊόν η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος εισέρχεται στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία γιαουρτιών με κρεμώδη υφή και για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό το συνδυάζει με προβιοτική καλλιέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.