Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

::στο ράφι:: Uncle Ben's Express.



Πολλά κιλά μελάνης έχουν χυθεί από πλήθος αρθρογράφων για το πως ο σύγχρονος-έντονος τρόπος ζωής έχει επηρεάσει τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών. Οι σημερινοί καταναλωτές αναζητούν προϊόντα που θα τους προσφέρουν όχι μόνο γεύση αλλά και άνεση στη χρήση και κατά συνέπεια θα τους εξασφαλίσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Σε αυτό το πνεύμα η Uncle Ben's δημιούργησε τη σειρά ρυζιού Express. Τοποθετείς το πακετάκι στο φούρνο μικροκυμάτων και σε δυο λεπτά είναι έτοιμο!!

Η Uncle Ben's είναι γνωστή για τη ποιότητα των προϊόντων της και για αυτό άλλωστε είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών. Κατά τη γνώμη μας όμως, πολύ απλά το ρύζι Express δεν τρώγεται!!Είναι άγευστο, με καθόλου ωραία υφή και έχει έντονη τη μυρωδιά του πλαστικού!

Αν πιέζεστε τόσο πολύ από το χρόνο σας προτείνουμε αντί του ρυζιού Express το ρύζι που βράζει στο σακουλάκι του, σε δέκα λεπτά θα είναι έτοιμο.





extra: εναλλακτικές χρήσεις για το ρύζι express. 1. Πολτοποίηστε το και χρησιμοποιήστε το ως υλικό για στοκάρισμα τοίχου 2. Αφήστε το να ξεραθεί και χρησιμοποιήστε το σε κάποιο γάμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.