Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

::στο ράφι:: Ζυμαρικά Μέλισσα Ολικής 'Αλεσης.





Για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά και δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή διατροφή, η ΜΕΛΙΣΣΑ- ΚΙΚΙΖΑΣ προσφέρει τη νέα σειρά ζυμαρικών, ΜΕΛΙΣΣΑ Ολικής Αλέσεως.
Τα νέα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως αποδεδειγμένα περιέχουν διπλάσια ποσότητα φυτικών ινών, σε σχέση με τα υπόλοιπα ζυμαρικά και είναι εξίσου πλούσια σε υδατάνθρακες.

Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης παρασκευάζονται από αλεύρι προερχόμενο από ολόκληρο τον καρπό (μαζί με το πίτουρο και το φύτρο). Έτσι τα προϊόντα αυτά περιέχουν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ινών, βιταμινών και μετάλλων από εκείνα που παράγονται από αλεύρι, από το οποίο έχουν αφαιρεθεί το φύτρο και το πίτουρο.

Τα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως με τις φυτικές ίνες που περιέχουν συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και σε συνδυασμό με τους σύνθετους υδατάνθρακες συντελούν ώστε να προκαλείται το αίσθημα του κορεσμού για περισσότερη ώρα, αναστέλλοντας έτσι το αίσθημα της πείνας. Συγχρόνως τα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως απορροφώνται πιο αργά από τον οργανισμό απελευθερώνοντας μικρή ποσότητα γλυκόζης, με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στην αποφυγή της εμφάνισης διαβήτη, αφού διατηρούν τη γλυκόζη και την ινσουλίνη σε υγιή για τον οργανισμό επίπεδα. Γενικότερα συμβάλλουν σημαντικά στην ευεξία και ενέργεια του οργανισμού μας.

Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης παρουσιάζουν διαρκώς ανοδική τάση. Η υποκατηγορία, που για την ώρα καταλαμβάνει το 2% των συνολικών πωλήσεων των ζυμαρικών, αναπτύσσεται σε όγκο κατά 150%! Η τιμή τους σε σχέση με τα κλασσικά ζυμαρικά είναι υψηλότερη κατά 30% περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.