Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

::food news:: Νέα εταιρική ταυτότητα για τα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ.


Νέα εταιρική ταυτότητα εγκαινιάζουν τα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «με μια νέα, σύγχρονη εταιρική ταυτότητα αλλά και αισθητική αναβάθμιση των καταστημάτων τους απαντούν στην οικονομική κρίση τα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ κάνοντας πράξη την στρατηγική φιλοσοφία της εταιρίας για δυναμική επενδυτική πολιτική, που θα δώσει ώθηση στην αγορά προσελκύοντας τους καταναλωτές».

Σήμερα, με περισσότερα από 151 καταστήματα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, 21 Atlantic Cash & Carry και 545 καταστήματα franchise ΑΡΙΣΤΑ σε όλη την Ελλάδα, η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσσεται μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον αποτελώντας την μοναδική αμιγώς ελληνική αλυσίδα super markets που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το νέο λογότυπο των Super Market Atlantic σύμφωνα με την εταιρεία, αποτελείται από:

- «Νέα χρώματα: καινοτομώντας για μία ακόμα φορά, η atlantic επέλεξε το γαλάζιο και το πράσινο που συμβολίζουν το καθαρό, φιλικό περιβάλλον των καταστημάτων και την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουν.

- Νέα γραφή: το όνομα της εταιρίας γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες προωθώντας την εταιρική ταυτότητα της atlantic μέσα στο σύγχρονο επιχειρηματικό πεδίο δράσης.

- Νέο σύμβολο: το νέο «σήμα κατατεθέν» της atlantic είναι η μεγάλη χαμογελαστή καρδιά που δεσπόζει στο νέο της λογότυπο συμβολίζοντας το χαμόγελο που υποδέχεται τους καταναλωτές σε όλα τα καταστήματα super markets atlantic. Επιπλέον, εκφράζει τη δέσμευση της atlantic να αποτελεί πάντα την πλέον αξιόπιστη και προσιτή λύση για τα ελληνικά νοικοκυριά».

Τέλος αναφέρεται ότι «το νέο motto που επέλεξε η atlantic «Τα καλύτερα με την καρδιά μας!», συνοψίζει με τον πιο περιεκτικό τρόπο αυτήν ακριβώς τη δέσμευση της εταιρίας: η οικονομική ανάπτυξή της να συμβαδίζει πάντοτε με την ποιοτική της ανάπτυξη σε επίπεδο προϊόντων, υπηρεσιών και υποδομών έτσι ώστε να ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την επιλογή των πελατών που την τιμούν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους».
πηγή:www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.